餐廳: 蟹仙海鮮蒸氣鍋 (龍崗道)
資訊:

今日去咗九龍城嘅蟹仙海鮮蒸氣鍋,試咗佢哋$419嘅尊貴海鮮套餐,真係好滿足呀!🤤 今次嚟蟹仙,主要係為咗啖啖新鮮海鮮,特別係佢哋嘅招牌蟹!🦀**環境**方面,餐廳雖然唔算好大,但座位擺得好有心思,感覺幾舒服,無壓迫感。無論同朋友開P,定一家人嚟聚餐都啱晒!🍽️ 服務仲超貼心,店員好熱情,會同你慢慢講每款海鮮嘅來源同食法,成個過程感覺好賓至如歸!😊至於啲海鮮,真係冇得彈! - **饅頭蟹**簡直係全晚焦點!隻蟹又大隻又肉厚,蟹肉又嫩又juicy,咬落真係幸福感爆棚~蟹膏更加係多到溢出嚟,食到停唔到口!😍 - **野生膏仔蟹**嘅蟹膏濃郁到不得了,每啖都充滿鮮味,食完只會想再加多幾隻!🔥 - **澳洲年青龍蝦**真係不得了,啖啖肉,肉質彈牙又鮮甜,好滿足~🦞 - **野生海虎蝦**都唔輸蝕,每隻都鮮甜到好似啱啱捉返嚟咁!🦐 最後,粥底火鍋完美收尾,吸晒啲海鮮嘅精華,真係夠味到不得了!🥣總結一句:$419嘅套餐真係值回票價!全部海鮮又新鮮又好味,每道菜都充滿驚喜。💯 如果你係海鮮控,一定要試下蟹仙,包你唔會失望!✨

至於啲海鮮,真係冇得彈!