餐廳: 北京樓 (形點 I)
資訊:

餐廳: 北京樓 (形點 I)
資訊:

依排某銀行信用卡做緊套餐價六折優惠~~梗係要試下平時人均都差唔多三百既北京樓套餐價$798包兩個前菜,五個送,一個羹再加兩個迷你冰皮,未計加一同茶費,小食費因為唔係碟碟送都有影相,同埋好多時候食左一半先記得影,份量係好足夠起碼五至六人食都一定飽肚海蜇頭好爽已經有d 接近硬身,味道得少少酸調味再加番少少辣應該會惹味d醬蹄片無影相,有成六薄片,少少酸辣,唔會覺得好肥,反而味道層次豐富d,好好食海皇燕窩羹,食唔到燕窩。。。d 料無乜。。味道好普通茶樹菇煎魚方 本身有四舊,張相已經食左一舊,依道菜係成個套餐除左片皮鴨 既第二好食,味道唔會好濃,魚質感都好滑,但應該係急凍魚,所以都無乜魚味炒蝦球,每舊蝦都好大舊,口感都好爽硬身,味道鹹左少少,係成個套餐第三好食翡翠苗 d 苗好老身。。。好似食緊草終於到重頭戲片皮鴨都係一貫甘好食,同埋塊餅片真係夠薄身又唔係痴埋哂仲有小籠包無影到相,四個一籠~~皮薄餡靚上面甘多野其實已經食到好飽,因為我地只係三個人黎食。。。所以好多野都食剩左冰皮無食到拎走~~就係平時美心迷你兩粒裝,我地係芒果味,唔知係隨機定fix 左味道三個人計哂埋單係九百幾,如果六個人食人均大約
依排某銀行信用卡做緊套餐價六折優惠~~

梗係要試下平時人均都差唔多三百既北京樓

海蜇頭

海蜇頭好爽已經有d 接近硬身,味道得少少酸

調味再加番少少辣應該會惹味d

海皇燕窩羹

海皇燕窩羹,食唔到燕窩。。。d 料無乜。。味道好普通

茶樹菇蒸魚方

茶樹菇煎魚方

炒蝦球

蟲草花翡翠苗

翡翠苗 d 苗好老身。。。好似食緊草

半隻片皮鴨

終於到重頭戲片皮鴨

都係一貫甘好食,同埋塊餅片真係夠薄身又唔係痴埋哂

仲有小籠包無影到相,四個一籠~~皮薄餡靚

三個人計哂埋單係九百幾,如果六個人食人均大約百幾蚊,其實以北京樓價錢黎講都抵食,但唔係全部送水準都甘高。。。

2019-07-26
用餐優惠