2019-01-10 165 瀏覽
揀放題最重要是食物質素能令你食"回本", 元朗依間緣聚放題個人覺得價錢公道幾值得去平時好少食放題, 估唔到選擇多多由於唔想限住食, 每人加$118任食蠔蟹刺身好多款有八爪魚, 甜蝦, 拖羅, 螺仔樣樣試d意外地新鮮肥美, 壽司無論賣相或味道亦對得住價錢 👍🏻黃金燒蠔用了芝士燒好惹味, 同時無蓋過蠔的鮮味! 而燒牛舌用上少少調味恰到好處炸物方面點左榴連炸彈, 芝麻雞翼等等, 滿意 !!嫌唔夠頂肚絕對可以叫d熱食暖身, 點左碗叉燒烏冬都算幾大碗足料食到尾試左兩款甜品雪糕, size都係mini非常適合試味 ~ 蕉糖牛乳雪糕有驚喜, 好似棉花糖味呀! 而藍塩雪糕就咸的第一次食好新奇 😛最後感到很窩心的是飲品安排,有別於一般放題或火鍋店, 選擇種類多之餘仲有熱飲櫃非常貼心, 岩哂唔飲涷飲的我 ~
平時好少食放題, 估唔到選擇多多

由於唔想限住食, 每人加$118任食蠔蟹

炸物方面點左榴連炸彈, 芝麻雞翼等等, 滿意 !!

最後感到很窩心的是飲品安排,有別於一般放題火鍋店, 選擇種類多之餘仲有熱飲櫃非常貼心, 岩哂唔飲涷飲的我 ~