西營盤 📌 【 Coffee by ZION 】西環西營盤第一街 83號地下 1號舖 今日帶朋友嚟到我最鍾意嘅 Cafe -【 Coffee by ZION 】朋友話真係勁方便,西營盤地鐵站 B1出口一出,對面就係【 ZION 】💫🥐 牛油可頌窩夫 $69【 ZION 】Croffle 香脆、鬆軟,滿滿的牛油香味,簡單配上牛油 🥞 Honey 🍯糖漿,係我食過最好味嘅 🥐 Croffle 🥗 烤菠蘿大蝦沙律 $108見到咁大隻蝦我已經心心眼 😍 大蝦烤得勁香,肉質爽彈。蝦嘅香油滲滿著整個沙律,份量足、新鮮,加有堅果、雜莓等,味道口感滿分💓🐻 Mocha • Full Milk $45好得意呀 💓 個 🐻 仔拉花完全俘虜咗我嘅少女心,滿滿朱古力濃香,好療癒喔 。☕ Flat White $41 @$5 Large + @$5 Oat Milk 朋友揀咗大杯 Flat White + 燕麥奶,大讚咖啡好滑又有香濃堅果味。💌【 ZION 】提供客人貼心嘅選擇的確值得一讚 :咖啡☕ 係可因應客人口味、喜好挑選咖啡豆口味 Fruity/Nutty;奶類:Oat milk 或 Almond
西營盤 📌 【 Coffee by ZION 】
西環西營盤第一街 83號地下 1號舖

朋友話真係勁方便,西營盤地鐵站 B1出口一出,對面
就係【 ZION 】💫
🥐 牛油可頌窩夫 $69
🥗 烤菠蘿大蝦沙律 $108

🐻 Mocha • Full Milk $45
💌【 ZION 】提供客人貼心嘅選擇的確值得一讚 :
咖啡☕ 係可因應客人口味、喜好挑選咖啡豆口味 Fruity/Nutty;奶類:Oat milk 或 Almond milk。

我 💙 期待下一次再 • 再回訪 💙

⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊰⁠⊹⊰
Cafe ☕【 Coffee by ZION 】
地點 📍 西環西營盤第一街83號地下1號舖
消費 💰 $274 • 人均 $137
⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰

2024-06-09
$137 (早餐)
  • Butter Croffle