2020-12-05 125 瀏覽
食到好食既鰻魚飯好!開!心!🙌🙌🙌其實sensory ZERO尖沙咀店都好易搵,我仲要行多轉先睇到😂可能系太肚餓個腦唔夠用😂蒲燒三層鰻魚滑蛋飯,鰻魚都幾厚身,有焦香又唔肥膩,蛋就好順滑,米飯粒粒分明又有米香,一啖魚×蛋×飯就系幸福既味道啊!🤤🤤完美提拉米蘇,cream同coffee既味道就濃啲,酒味就比較弱?本身我都有啲擔心好早上嚟等到食果陣個cake會浸濕咗口感會變差,但系都唔會,整體個balance從味道到口感都唔錯,同埋一杯都幾大😂自家制姜汁紅茶,我本身其實唔系好中意姜汁嘢,ginger bread同ginger soda都敬謝不敏😂睇到一茶匙姜蓉跟埋杯紅茶都有啲驚😂不過飲落去都幾好飲?姜味唔會好濃,整體又有甘香,意外唔錯🙈同埋我好中意個茶匙吖!!!!!可唔可以order餐具😂😂蒲燒三層鰻魚滑蛋飯 8/9自家制姜汁紅茶 7/9完美提拉米蘇 7/9OVERALL 7.5/9會!再!幫!襯!🙌🙌
食到好食既鰻魚飯好!開!心!🙌🙌🙌

同埋我好中意個茶匙吖!!!!!
可唔可以order餐具😂😂

蒲燒三層鰻魚滑蛋飯 8/9