2017-10-12 489 瀏覽
對山下的認識,可說是因為水貨客對其影響的問題而認識,對佢哋既食品都無從稽考! 我有幾次唔係遇著餐廳落場,就係打風過後未有開門等事而未有機會真正品嚐一下佢哋既拉麵。 今日終於有機會品嚐到佢哋既出品! 其實佢哋門面一般,如果唔細心真係未必揾到,而且開在賣水貨淋立的地方真係好易錯過。要食拉麵,首先要去地下門口落單,選好才去樓上,水是要自己裝的,要特別留意! 樓上環境一般,一路上去都見到裝飾比較多塵,儘管拉麵的確好食,也希望老闆可以多留意清潔!終於講到拉麵,拉麵湯好味,無味精的感覺,雖然有少少油,不過非常好味,最後我都飲晒d湯,麵硬度適中,有正常/ 粗兩種 , Dx份量足夠食量比較大的我! 差燒肥肉雖多,值入口即溶,值得推介! 價錢也非常合理! 大家有機會真係要去試試!

DX拉麵

DX拉麵