2024-04-09
Family love💕 make meal time table memorable.🍽..假日跟姨媽👩🏻🦱 撐枱腳的節奏,好耐冇試過見足4.5hrs 傾左咁耐計,時日太快 好似去返細個咁,人大左相處時間少左,趁住週末💫 揀左間將軍澳Cafe 來吃個tea☕️ 慢活一下,跟姨姨談談心,所以佢成日都話:生女好!😆木系設計,露天位置更開揚舒服,難怪下午茶時段都咁多人啊啊啊!排左一陣隊就可以入座,食物種類算多元化,價錢亦大眾化,每份小小可試多幾款,岩晒我呀。🔸百里香脆皮燒春雞 $180燒雞皮不太脆但肉質嫩滑,跟肉醬意粉 小小一碗卻份量十足配上大大條美式炸薯條🍟 份量十足,🔹Table特式樽仔奶茶🔸黑松露煙肉野菌忌廉意大利粉 $124光滑細膩既意粉有松露香,加配楓糖堅果燕麥杯, 健康好味仲有不同nuts 🔹紅棗黑糖薑母茶🔸焦糖香蕉比利時窩夫伴雪糕 $93(呍呢拿雪糕),🔹焦糖忌廉爆谷咖啡加配蛋糕:🔸榛子朱古力杏仁蛋糕🔸開心果朱古力蛋糕🔸Table 雪糕咖啡布朗尼最後食左4款甜品😍,超滿足又愉快的下午喔!..×××××ש將軍澳唐德街9號將軍澳中心G樓G87及G90號舖..
🔸百里香脆皮燒春雞 $180
燒雞皮不太脆但肉質嫩滑,
跟肉醬意粉 小小一碗卻份量十足
配上大大條美式炸薯條🍟 份量十足,🔹Table特式樽仔奶茶
🔸黑松露煙肉野菌忌廉意大利粉 $124
光滑細膩既意粉有松露香,
🔸焦糖香蕉比利時窩夫伴雪糕 $93
(呍呢拿雪糕),🔹焦糖忌廉爆谷咖啡
加配蛋糕:
🔸榛子朱古力杏仁蛋糕
🔸開心果朱古力蛋糕
🔸Table 雪糕咖啡布朗尼
最後食左4款甜品😍,超滿足又愉快的下午喔!
×××[Table]×××