2020-06-19
新店開張本身想趁而家可能冇乜人去支持下,但消息都傳得幾快,開張冇耐已經好多人去,keep住有人到但冇位入,好彩一點前到左所以有位唔洗等門口好靚,之後一定會係大家打卡熱點之一入到去自己scan QR code落單,方便快捷,menu都唔洗印咁多份出黎,唔洗傳黎傳去增加病毒傳播風險成間鋪9成人都食鮮茄湯麵,一定好吸引!但我今次衝住冷麵去,天氣咁熱食冷麵一流,蕃茄麵留下次試要左秘製金黃蕃茄清湯冷麵,揀左白麵底(HKD $89),好多細兜仔好得意啲兜兜除左粒蕃茄,其他全部比你自行加落冷麵汁裡面。綠色嗰兜有啲辣,但倒完落冷麵汁一啲麵唔辣架,放心倒透明黃色既蕃茄清湯睇落好新奇,平時睇慣左係橙紅色冷麵汁唔完全係水狀,所以都有少少掛湯,佢睇落好似冇味但其實食落清新帶點酸,同朋友食到最後就咁飲佢啲汁食到最後再食粒梅子蕃茄,好好食如果可以,放呢個落追加小食,因為食一粒真係唔夠喉門口收銀位仲有少少文宣卡仔同精油可以拎另外如果想買膳心小館既蛋卷又咁啱有貨都可以喺度買,今日有既係紫薯味蛋卷(HKD $89)
門口好靚,之後一定會係大家打卡熱點之一