2016-11-23
同媽媽二人世界撐枱腳,帶佢去食佢想試好耐既素食buffet~lunch超抵食啊,因為有優惠劵,一位唔洗$100,可以食1.5小時~店員不停refill食物,而且非常整齊衛生,讚!每款食物都好精緻好靚,一啖一口~爆乾淨既沙律吧每份一小件,真係好好第一轉有沙嗲,豬大腸,炸魚,五花肉,帶子,雞鎚,牛肉,生蠔,麻醬茄子,全部都是素!外表真係幾可亂真我最愛係五花肉,肥肉部份係苟蒻,肉部份是豆製品,口感十足真五花肉,但就健康得多,味道同樣好吃,可以狠狠吃多幾件也不怕第二轉試了新加坡名物,肉骨茶同喇沙,味道就比用肉煮的清得多,肉燥青椒的肉燥加了醬油炒,夠哂香口竟然仲有叉燒包同燒賣,叉燒包真的好像啊,味道也是甜甜,惹味的!驚喜!最後必食全素軟雪糕!今天是藍莓味,味道酸酸甜甜,食落清爽,食完會想再食多杯
lunch超抵食啊,因為有優惠劵,一位唔洗$100,可以食1.5小時~ 店員不停refill食物,而且非常整齊衛生,讚! 每款食物都好精緻好靚,一啖一口~ 爆乾淨既沙律吧 每份一小件,真係好好 第一轉
我最愛係五花肉,肥肉部份係苟蒻,肉部份是豆製品,口感十足真五花肉,但就健康得多,味道同樣好吃,可以狠狠吃多幾件也不怕 第二轉試了新加坡名物,肉骨茶同喇沙,味道就比用肉煮的清得多,肉燥青椒的肉燥加了醬油炒,夠哂香口 竟然仲有叉燒包同燒賣,叉燒包真的好像啊,味道也是甜甜,惹味的!驚喜! 最後必食全素軟雪糕!今天是藍莓味,味道酸酸甜甜,食落清爽,食完會想再食多杯