(非會員)
約左朋友仔傾計食飯,大家都住得唔近,所以搵中間點-旺角係旺角搵個地方又可以坐得耐,又唔洗比人趕,價錢又唔貴0既,其實唔太多.上黎望望,發現好多朋友都覺得呢到唔錯.所以抱住一試0既心態啦!!我地7點去到,3個人可以坐卡位,呵呵.. 太好了,唔洗坐出面,大家傾計都開心d.叫左3樣野食上海脆骨手打烏冬拉麵蕃茄湯底-- 1.個脆骨示來係兩大塊豬扒,好好味,勁大塊2. 手打烏冬好好味3. 湯底無味精,又清租墨魚仔羅絲粉(我唔記得個全名係咩) --1. 個汁幾特別,好野味,好想繼續食,2. 又係好大碟薯容-1. 薯容應該係開粉個隻,但個杰度調得岩岩好2. 鐘意佢放左個旦黃係個薯容面,加埋d 薯容一齊食,好滑口3. 牛肉碎好野味!仲有加左d 香姑,食落有多重感覺,加埋都好好味呀服務都唔錯呀,我地都坐左成2個幾3個鐘,都無趕我地走,每次收走野都好有禮貌,所有有態度都好好.
約左朋友仔傾計食飯,大家都住得唔近,所以搵中間點-旺角

叫左3樣野食

上海脆骨手打烏冬拉麵蕃茄湯底--