2021-07-07 570 瀏覽
同朋友食飯,朋友提議試吓呢一間,其實之前都傾過幾次,都有想入嚟試,所以今次真係一拍即合。餐廳本身食物唔算貴,我哋見到個二人餐,都幾抵,仲包埋嘢飲,嘢飲可以選擇啤酒,即刻拍板。套餐已經包括吉列炸牛扒,澳洲黑毛安格斯西冷,套餐可以選擇一款side dish,另外仲有蒜香蜜汁雞翼送。咁你想牛扒會跟$1熱石,基本上牛肉係全生,你用熱石去煮你需要嘅熟度,詞語安格斯西冷佢會問你需要幾多成熟,我哋叫咗Medium。上到枱賣相其實都幾吸引,至於牛肉方面,因為都唔算係特別靚嘅牛肉,所以我都係建議大家可以煮到熟啲,因為太生嘅話牛肉比較有”un”至於Cyrus嘅雞軟骨餃子,同埋送嘅蒜蓉蜜糖雞翼都幾好食。咁嘅價錢呢餐飯其實係OK嘅,但係就講唔上係出色。

2021-06-22