🌟白菜豬肉餃(煎餃)$40 (8隻)餃子包到大大粒,皮薄餡靚,每隻餃子都煎至金黃色,十分香脆,咬落去仲好多汁🌟雲耳椰菜豬肉餃 (湯餃)$36 (8隻)雲耳豬肉餃較為爽口,食湯餃可以飲埋靚湯,一啖餃子一啖粉葛湯,感覺好健康好養生識食一定要食埋佢哋自家製嘅菜脯,辣辣地好惹味 🌟套餐 (小食連飲品)+$15/套餐🌟麻辣及滷水雞翼各兩隻雞翼整得好入味,肉質好淋🌟凍華田🌟凍奶茶🌟是日油菜 (上湯津白) $20本身諗住都係得蠔油生菜/菜心,估唔到老闆話有津白,仲要煮出黎好好味,連個菜都好用心煮🌟日式手作芝士蛋糕 $25呢款係巴斯克芝士蛋糕,係由店主老婆每日新鮮製造,口感綿滑creamy,入面仲有小小流心,入口即溶,唔會太漏,推薦!有衝動想買多兩件帶返屋企,但可惜已經賣曬🥲有人情味的小店,非常貼地抵食,小店有好多食客,做到踢曬腳但食物仲保持到好高水準👍🏻
🌟白菜豬肉餃(煎餃)$40 (8隻)

🌟雲耳椰菜豬肉餃 (湯餃)$36 (8隻)
識食一定要食埋佢哋自家製嘅菜脯,辣辣地好惹味

🌟套餐 (小食連飲品)+$15/套餐
🌟麻辣及滷水雞翼各兩隻
雞翼整得好入味,肉質好淋

🌟凍華田
🌟凍奶茶

🌟是日油菜 (上湯津白) $20

🌟日式手作芝士蛋糕 $25
有衝動想買多兩件帶返屋企,但可惜已經賣曬🥲