2020-01-25 804 瀏覽
之前都食過呢間餐廳,貪佢夠多選擇,飯、意粉、pizza、小食、甜品乜都有。不過今日黎食,有啲失望。每次黎都必叫呢個多利亞,今次都唔例外,果然不負眾望,好多芝士加埋肉醬,撈飯一流。仲加埋我最鍾意嘅溫泉蛋,呢個配搭真係冇得彈。👍之後仲有番茄海鮮意粉。有青口,蝦,魷魚,都算多料,上檯好夠熱,味道都唔錯。可惜食食下有貝殼嘅碎,可能係炒海鮮時碎左嘅殼,呢度扣左少少分。濃厚芝士漢堡用鐵板上,一層厚厚而又溶緊嘅芝士覆蓋晒塊漢堡。上面仲有隻煎蛋,可惜已經熟晒,唔啱鍾意流心蛋嘅我。側邊仲有少少粟米同薯角,出奇地個粟米好甜喎。如果個薯角再脆啲就非常好喇。等左勁耐,點解個煙肉菠菜仲未到架呢。正想問店員之際碟食物就到了。好明顯個菜係煮過龍,唔記得出餐,因為一望就知啲菜係煮到黃晒。呢方面餐廳真係要留意下喇。整體黎講,都會再俾機會呢間公司餐廳嘅。因為真係平,兩個人食四碟都係$115。