2024-03-08
【文末有免費領海鮮指南!】 歡迎關注ins @eatwifme2k24 睇片!|𝟎𝟒/𝟎𝟑/𝟐𝟎𝟐𝟒 最近天氣反反覆覆,仲要陰雨連綿,乍暖還寒時候,最⋯⋯啱食雞煲驅驅寒氣! ‼️請注意‼️呢個雞煲並唔係普普通通嘅雞煲,甚至只叫佢「雞煲」都好似拉低咗佢檔次🥹無他,皆因呢間店太抌本啦!!! 我哋見到熊本牛鍋喺元朗開咗分店,見到佢哋和風雞煲無限時火鍋放題幾正咁,最緊要係‼️ 所有套餐冇限時㗎‼️決定趁呢幾日降溫試試佢😚 一入座,即刻上咗個雞煲俾我哋,好香呀!煲底十分濃郁,啖啖肉好滿足🥰食完雞煲,餐廳為我哋準備咗特別環節:蒸海鮮!蒸嘅時候已經聞到幾咁香😍打開蓋嗰下正到呢🤌🏼🤌🏼 每款都好新鮮!(店家咁送海鮮真係唔會蝕嗎🥹) 睇緊片嘅你都可以食到免費蒸海鮮㗎!🤩只要你 like + share 社交平台專頁,並留言「領取蒸海鮮」就得㗎啦😚😚不過每日數量有限,送完即止,提早預約餐廳就會優先安排㗎啦~要快手啲呀! 同埋當月生日嘅客人喺WhatsApp提早預訂並4人或以上同行,同埋喺預定時講明用壽星優惠嘅話,壽星即可免費享用$268皇牌套餐/$298澳洲和牛套餐🆓🆓唔好話我唔益大家😌😌屯元天嘅朋友們係時候去轉
同埋當月生日嘅客人喺WhatsApp提早預訂並4人或以上同行,同埋喺預定時講明用壽星優惠嘅話,壽星即可免費享用$268皇牌套餐/$298澳洲和牛套餐🆓🆓唔好話我唔益大家😌😌屯元天嘅朋友們係時候去轉世宙吃爆啦!