2024-10-24
呢間韓國外賣店原來係由幾位韓國媽媽s主理,所以味道正宗又地道仲有多款料理選擇,包括前菜、韓式醃肉、部隊鍋、炸雞、凍肉、泡菜,連醬油蟹都可以買到參平時買黎加餸或者當晚餐又得,lunch or tea 食都得!大約都係等5分鐘,完全係懶人飯堂🤣美食⭐️⭐️⭐️⭐️🩵原味無骨炸雞炸雞係新鮮炸所以熱辣辣又脆口,重點係無骨,就算小朋友食都唔怕啃到(雞肉口感比較嫩滑,好好食~🩵芝士紫菜飯卷內餡好足,紫菜包得好實唔會散開,每一件都有蔬菜、芝士同埋米飯,口感非常豐富🩵新鮮辣泡菜韓國正宗泡菜!原條泡菜放咗入口真係好爽😄唔會太辣!香港人都食到~新鮮既好好食,推介要試下•大白菜非常爽口,送飯就岩哂喇!我買左一份細既但份量已經好多~🩵雜菜煎蛋捲$55呢個煎蛋捲星期六日先有架吧咁岩今次可以食到!果然好厚非常足料,蛋捲口感甜甜地,一份有9件好驚人🫣A🩵韓式炒粉絲粉絲有彈性唔會痴埋一舊又唔會太油,小朋友勁鐘意食😝原來佢地仲有到會服務,下次同朋友聚會一定要叫
美食⭐️⭐️⭐️⭐️
🩵原味無骨炸雞
🩵芝士紫菜飯卷
🩵新鮮辣泡菜
🩵雜菜煎蛋捲$55
A🩵韓式炒粉絲
粉絲有彈性唔會痴埋一舊又唔會太油,小朋友勁鐘意食😝
原來佢地仲有到會服務,下次同朋友聚會一定要叫