2024-05-23
[✨元朗麵麵俱到•新開張有驚喜日式小店🥢]#麵麵俱到 #元朗🔸溫泉蛋牛肩胛壽喜燒湯烏冬 $58烏冬口感煙韌,配搭溫泉蛋更加滑溜🤤牛肩胛肉質結實肉味濃,壽喜燒湯底濃郁香甜之餘,亦唔會過甜,火侯掌握得好好🤩+ $6 溫泉蛋 + $17 波子汽水 + 沙律🔸日式濃汁燴牛肋條壽喜燒湯烏冬 $72牛肋條份量幾多,而且整得好入味,肥瘦岩岩好,唔會太冧太軔,足料骨湯湯底好有靈魂,勁好食!+ $6 溫泉蛋 + $17 波子汽水 + 沙律🔸和風沙律配雞胸肉 $48厚切juicy雞胸肉一啲都唔嚡口,健康又好食;沙律菜新鮮爽口,個日式醬汁仲要勁開胃,正💯🔸海苔薯條 $25 + $3 黑松露醬薯條炸得好乾身香脆,布滿海苔再配上惹味黑松露醬,唔錯嘅一份小食😘👍🔸椒鹽炸雞軟骨 $32椒鹽勁香口,炸粉亦唔會過厚,食完都唔會覺得太油膩🤩💕————————♡♡♡♡♡♡————————🔸總結元朗新開張嘅新餐廳,提供嘅小食都好吸引,價錢合理,湯烏冬真係好高質,食完覺得真係有意外驚喜!值得一試嘅小店👍📍麵麵俱到🏠元朗鳳筱南街3號好順景大廈1座48號鋪
#麵麵俱到 #元朗
🔸溫泉蛋牛肩胛壽喜燒湯烏冬 $58
+ $6 溫泉蛋 + $17 波子汽水 + 沙律
🔸日式濃汁燴牛肋條壽喜燒湯烏冬 $72
+ $6 溫泉蛋 + $17 波子汽水 + 沙律
🔸和風沙律配雞胸肉 $48
🔸海苔薯條 $25 + $3 黑松露醬
🔸椒鹽炸雞軟骨 $32
椒鹽勁香口,炸粉亦唔會過厚,食完都唔會覺得太油膩🤩💕
————————♡♡♡♡♡♡————————
🔸總結