餐廳: 珍珠皇宮印度餐廳
資訊:

香港依加周圍都係日本菜,韓國菜或者西式料理既餐廳,有時食多左都會厭😵‍💫都會想試下其他國家既菜式。前幾日去左呢間位於尖沙咀重慶大廈,主打正宗印度菜既餐廳享用晚餐,未入到去就見到門面擺放左貼住ERROR其中三子既相既banner,原來佢地都去過呢道食😮~幫佢地賣埋廣告添,令人更加期待佢地既料理😳入到去坐左陣,就開始愈黎愈多人,有啲係外國人,而香港人都幾多下架喎!睇黎呢間餐廳都有啲名氣下😌✎ 瑪莎拉咖哩烤雞咖哩味道少鹹,辣辣地,個辣幾刺激,舌頭會覺得那那地,味道濃郁惹味,食完會想追加一碟,幾香香料味,入面都幾多烤雞,至少8-9塊,唔會話太細嚿!😋最鍾意呢碟!✎ 香烤原條鯧魚 表皮少鞋,魚味濃,香口惹味,吱啲檸檬汁,更開胃,呢碟我都好鍾意😍✎ 牛油烤餅 一面烤到好脆,另一面腍腍地,好香烤味,淡淡牛油味,點咖哩食,正!✎ 小茴香炒飯 乾身兼爽口,粒粒分明,充滿茴香味😍,味道誘人,份量勁多,應該夠2-3個人食👍🏻✎ 芒果奶昔芒果同yogurt味出,好飲!✎ 青檸檬梳打吉多幾下青檸,青檸味比梳打味更濃,正!😚

✎ 瑪莎拉咖哩烤雞

✎ 香烤原條鯧魚

✎ 牛油烤餅

✎ 小茴香炒飯

✎ 芒果奶昔
芒果同yogurt味出,好飲!

✎ 青檸檬梳打
吉多幾下青檸,青檸味比梳打味更濃,正!😚
牛油烤餅
瑪莎拉咖哩烤雞
香烤原條鯧魚
小茴香炒飯

2022-10-16
10 分鐘 (堂食)
牛油烤餅
瑪莎拉咖哩烤雞