📍太子 利口福呢間小店bookmark咗好耐,一直想試💛充滿舊香港快餐店情懷,果然無令我失望😋𓇠 流心芝士豬扒漢堡包餐 $35 𓇠聽個名都覺得好邪惡😂豬扒新鮮炸起熱辣辣,好脆,而且有肉汁!🍔包同豬扒中間搽咗沙律醬,一咬落去啲芝士就流曬出嚟🧀但芝士無平時個啲咁鹹,所以唔會好滯。我地加咗$8要一份粗薯條,波浪型已經好少見,好有童年回憶🍟𓇠 珍寶沙嗲牛肉包餐 $35 𓇠沙嗲牛控揮手🙋🏻‍♀️呢個包都幾大個🌭熱狗包夾滿牛肉同洋蔥🧅牛肉嫩滑、洋蔥甜味,再加埋惹味濃郁嘅沙嗲醬真係無得輸!我鍾意呢個多啲🤤💕PS 環境一般,堂食有2張枱,小巷有3張摺枱,潔癖者注意⚠️〰️總結:呢類舊式快餐店已經賣少見少,除咗賣各種包之外,仲有粉麵、飯同常餐等等,價錢又唔貴,推介大家去試下👍🏻
📍太子 利口福

𓇠 流心芝士豬扒漢堡包餐 $35 𓇠