2018-11-18
呢排成日食台灣野,今次泥到半山,價錢方面當然比其他地區💵💸,不過我都會重點評論食物質素多於抵唔抵,呢d實在好主觀。第一次泥又怕中伏既我地當然叫晒有「讚」字既食物啦。值得一讚係上菜速度幾快,食物飲品10分鐘內全部送上。賣相唔錯,但味道一般,冇突出既地方,還好吧。雖然木瓜牛奶係講求功效(),但係味道都係好普通,係台灣飲到既木瓜牛奶通常味道係介乎幾好味至,所以呢杯真係爭d喎。最好味係隻蛋,d豬肉幾入味,唔錯既。牛肉好冧同入味,皆因食過各種唔好味既牛肉,例如好硬,呢度既牛肉係要讚問題係食左兩舊牛肉後,發現有舊超大牛筋,有半隻前臂甘長我地係「,點食先宜家」問妹妹要把✂️,佢叫我地用刀切嗯,好特別既🍴經驗最後可以上甜品。一邊講一邊食,完全忘記自己叫左咩食緊咩,成碗個味差不多,配料係口感不同咋後尾睇返張單,係喎,叫左earl grey味,點解食唔出既整體泥講,未食過或者係附近諗唔到食咩既朋友可以泥試試,但係呢次我的確冇推介,純粹試完覺得唔岩我口味
賣相唔錯,但味道一般,冇突出既地方,還好吧。
最好味係隻蛋,d豬肉幾入味,唔錯既。