2021-01-06
試過一次呢度嘅卷餅之後,就開始食上癮。全麥卷餅感覺好健康,有七款選擇,裏面嘅餡料全部都係健康食材,我幾乎已經試晒唔同嘅卷餅。個人最喜歡嘅係呢一個chia bite,裏面有紅菜頭chia波波、牛油果、青瓜、腰果漿同埋羽衣甘藍,其中最鍾意就係嗰個chia波波,有好香嘅香料味甜甜地,不過口味嘅嘢因人而異,同行嘅朋友就唔太鍾意嗰隻香料味。呢個係好多人大推嘅greenie,口味非常清淡,裏面有牛油果、鷹嘴豆蓉、豆腐、羽衣甘藍等等,對我來講就冇乜味道。呢一個裏面有奄列、大啡菇、羽衣甘藍,比我想像中更加無味,嗰塊奄列非常薄,薄到存在感好低,大些菇亦都唔厚身唔Juicy,呢個係咁多個卷餅之中最冇味嘅。圖中嘅下面就係吞拿魚卷餅,呢個亦都係我非常鍾意嘅口味,吞拿魚餡非常多,好紮實,有啖啖肉嘅感覺,平日我唔食西芹,但佢咁樣撈埋一齊,有甘筍、西芹、蛋黃醬,令我食多好多菜。價錢比較貴,由每個$88食到每個$98 ,食半個又唔夠飽,食一個又好飽。所以最好有朋友一齊嚟分享。