2013-08-19 1182 瀏覽
係尖沙咀食飯, 想揾個地方傾到偈既, OWL一定係其中一個! 其實呢度既嘢食又唔算特別好食, 不過志在抵食, 環境舒適, 服務又好!今次兩個女仔, 為免煩惱, 一於二人餐! (其實佢既份量兩個女仔一定食唔哂, 多啲人食就真係抵啦!) 意大利香草飽暖暖的, 攞落好墜手, 咬落好軟熟, 正! 忌廉湯雖然感覺好像罐頭湯, 但還是挺好味的~! 小食拼盆不過不失, 夠熱辣辣, 舊雞都唔太乾, 幾惹味! PIZZA係預算中既味道, 香草, 蕃茄, 芝士, 唔會有驚喜, 但唔會失望~不過賣相有啲凌亂.. 哈哈 Cabonara 煙肉冇加工過唔香, 如果你話煎煎佢幾好呢呵~ 個汁只係普通白汁味, 芝士同蛋味都冇...唔鍾意.. 咖啡期待緊佢既signature coffee, 原來只係LATTE, 仲諗住會有杯香濃既咖啡嘆吓tim.. 不過我識好多朋友都鍾意飲LATTE多啲, 呢度仲要咁大杯, 所以應該係賣點嚟~~ ^^'整體都算係不過不失, 冇乜特別, 因為其他因數搭夠, 所以都係俾個(笑)佢!相信我仍然都係會再嚟, 最多下次唔叫個意粉~

今次兩個女仔, 為免煩惱, 一於二人餐!
(其實佢既份量兩個女仔一定食唔哂, 多啲人食就真係抵啦!)
意大利香草飽

暖暖的, 攞落好墜手, 咬落好軟熟, 正!
忌廉湯
雖然感覺好像罐頭湯, 但還是挺好味的~!

小食拼盆

不過不失, 夠熱辣辣, 舊雞都唔太乾, 幾惹味!
 PIZZA

不過賣相有啲凌亂.. 哈哈
 Cabonara

煙肉冇加工過唔香, 如果你話煎煎佢幾好呢呵~
個汁只係普通白汁味, 芝士同蛋味都冇...唔鍾意..
 咖啡

相信我仍然都係會再嚟, 最多下次唔叫個意粉~

2013-07-16