好耐冇黎呢間野食烏冬啦,以前細個學生時期都幾鍾意食,因為貪佢夠平,而家已經比以前起價咗好多,已經唔可以話平啦環境來講其實我覺得好靚,裝修雅致,俾人一種好舒適嘅感覺,再播放好舊嘅日式好似鈴聲咁嘅音樂,某程度上舒適過好多Cafe,不過呢度嘅冷氣聲就嘈咗少少食物方面,價格唔算超平,但亦都唔可以話貴,皆因而家香港嘅餐廳已經普遍係標度超級貴,唔通係因為租金問題?定係老闆食水深呢?唔知道炭燒雞肉拌烏冬$47 ,份量唔算好多,如果大食嘅人一定唔夠飽,不過都叫做夠填飽你個肚一陣子。烏冬質素幾好,好彈牙,雞肉份量唔算好多不過都叫做有,都唔係得一粒兩粒,都有幾粒嘅,青蔥自己喺出面自助添加咖喱薯餅$18個,唔算好大個,味道算係唔錯,咖喱味好濃郁,唔算好平,但亦都唔算好貴,出面好多日式餐廳都賣緊$60兩個,咁除開呢度都算係平過佢哋。鱈魚扒$18.1件,都係唔算大件,嗰層粉都算厚,不過勝在真係好香脆,好脆好脆,所以好好食😋