2012-06-09 4 瀏覽
去完IKEA就o係MegaBox到食埋晚飯,見呢到有甜不辣食,二話不說就入左去喇。正宗既好厚身,外面係脆既,仲有d鹽酥味既。但呢到既呢個本身已難食又腥,仲要個汁係完全冇味既 要自己落糖漿既,未落之前試飲過個茶味,但得個苦字。落完糖後都係苦,已經逐d逐d落都唔得,到最後變到又甜又有少許苦!!仲有個頭盤: 手撕雞 ... 好難食! 主菜: 鐵板豬排炒麵 ... 不過不失,係個麵油左d及d瓜既底部燶晒!最後係甜品,個menu上明明有幾款可以揀,但個waitress話冇 呢個係焦糖布丁,都唔知d焦糖去左邊,只見到d啡色既糖水o係面,食落去只得個甜字,咁都拎得出黎,真佩服!小食係平既,但超難食! 總括黎講,我地叫既野係好難食同好難飲! 一定唔會再去!!!
差!有食過正宗既甜不辣,你一睇賣相就會O嘴!呢個根本就係煎魚餅,仲要係腥既!!
差!

2012-06-08