2021-05-29 245 瀏覽
未試過一間餐廳咁難食,難食到要開個account打劣評洩憤我今日就叫咗個西冷牛扒意粉餐,食呢個餐就好似受刑咁先講個湯,平平無奇冇咩特別杯凍朱古力好明顯係朱古力粉溝糖水,奶都唔識加,得朱古力粉味冇奶味,不如俾杯清水我飲算啦之後個主菜我會話係全方位咁難頂,個意粉又乾又硬,好似浸兩浸就趕住上咁。嗰陣又唔係好多客,點解唔煮耐啲先上菜呢西冷牛扒冇得揀幾多成熟都算,但究竟佢係點樣做到磚頭咁硬,硬到我食成九個字都食唔到一半......塊牛扒仲要鬼死咁鹹,鹹到好似啪緊樽鹽咁,食完成條脷係又麻又痺,大佬你落咁多鹽係想收買人命咩?我有咩事你係咪賠返個腎俾我啊?認真唔識煮嘢真係唔好出嚟做廚師害人啦,個客嚟幫襯係對間店有信心,唔該各位廚師真係要對客人嘅健康負責呢個餐仲要差唔多成舊水,呢個地段咁嘅廚藝你哋收呢個價錢其實良心過唔過意得去啊?今日就當自己唔好彩跌錢俾騙子,唔會有下次!
未試過一間餐廳咁難食,難食到要開個account打劣評洩憤
我今日就叫咗個西冷牛扒意粉餐,食呢個餐就好似受刑咁
先講個湯,平平無奇冇咩特別
今日就當自己唔好彩跌錢俾騙子,唔會有下次!
2021-05-29