餐廳: 皇室冰廳
資訊:

2020-03-25 14 瀏覽
今日懶得煮飯所以落咗樓下茶餐廳食嘢,見對面茶餐廳嘅晚餐價錢同款式都唔錯所以就試吓啦如果食炒粉麵$50左右都有交易,小菜就大概$60左右老公就要左一個小菜,我就要咗個焗意粉一坐低就即刻有兩碗例湯,仲有豬骨架,冇味精,而且好足料好好飲京蔥炒牛肉,個份量都唔細,啲蔥勁多,好有鑊氣,配埋個飯食就啱啱好,不過油咗少少我就要左一個焗蕃茄豬扒意粉,豬扒好大塊,同隻碟一樣大,而且仲幫我切好,值得一讚,蕃茄味道夠出,撈埋啲意粉就啱啱好我哋兩個都嗌咗特飲,一個要紅豆冰另外一個係Oreo朱古力

如果食炒粉麵$50左右都有交易,小菜就大概$60左右
老公就要左一個小菜,我就要咗個焗意粉

京蔥炒牛肉,個份量都唔細,啲蔥勁多,好有鑊氣,
配埋個飯食就啱啱好,不過油咗少少

我哋兩個都嗌咗特飲,一個要紅豆冰另外一個係Oreo朱古力