2024-05-03
今次揀咗《澳洲M4-M5和牛套餐 $298》嘅套餐 可以食雞煲同埋任食澳洲和牛火鍋🤗仲要哩度所有套餐都係冇限時架‼️揀好咗食邊個餐之後好快雞煲就上枱啦🥰濃稠嘅雞煲醬汁越滾越惹味 味道甜甜微辣👀另外餐廳搞緊promotion 打卡送免費蒸海鮮活動😍只需要喺專頁like、share同埋留言 每日數量有限 送完即止提早預約將會優先安排‼️ 有鮑魚,蚌,花甲海蝦🦐真係估唔到送都咁高質🤤仲要勁鮮甜 用蒜清蒸已經勁入味🥰食完雞煲就加豬骨湯落去打邊爐😎澳洲和牛有M4-M5嘅級數 肥瘦適中 牛肉香濃嫩滑 食多幾盤都唔覺得膩😛🥗火鍋配料多過50種配料 有好多都係平時少見嘅 例如蒟蒻粒、牛舌、芝士獅子狗、鮮魷魚、鮮魚片🤩另外飲品選擇都幾多 有自家製既夏枯草同埋冰糖紅棗雪耳 好滋補😚連啤酒都任飲🥳除左打卡送免費蒸海鮮之外 餐廳仲搞緊另一個promotion 就係$268皇牌套餐/$298澳洲和牛套餐 快閃優惠加碼至5月31號 二人同行一人半價!🥳🥳
🥗火鍋配料