餐廳: 張三
資訊:

2019-10-08 1464 瀏覽
路過見唔算太多人入去試下午餐,價錢唔算貴,但食物質素有水準!鋪面唔算大,裝修比較chill , 夜晚食氣氛可能更好。午餐選擇都OK,唔同pasta同risotto 選擇,亦都可以加錢跟餐有嘢飲品同湯。要咗南瓜湯,味道鮮甜又夠creamy,就算係餐廳都做得好味!點左虎蝦意粉同張三醬油炒意粉,虎蝦意粉蒜香撲鼻,味辣夠惹味,好快就清晒!張三醬油炒意粉,味道有啲似馬來西亞甜豉油,帶啲香濃焦香。下次要再嚟試埋其他意粉!店員服務好好成日幫我地加水,所以都坐喺度吹水吹左一大段時間。
鋪面唔算大,裝修比較chill , 夜晚食氣氛可能更好。
張三醬油帶子炒意粉
蒜香辣椒虎蝦意粉