2023-11-02 1697 瀏覽
再次光顧這間餐廳🍴,看見晚餐吸引🤩,就再次嚟食個晚飯🍽️。 不過,今次份量好似少咗好多🤔,唔多夠飽😔🍽️ Order 咗2 set 🍽️ 五道菜晚餐包括:🦞龍蝦柚子啫喱🍮 ~ 賣相靚,龍蝦🦞肉大大件,又爽口,好開胃日式鵝肝茶碗蒸🥣 ~ 熱騰騰,勁好食,鵝肝無怪味🤪,不錯😌🥩香草烤美國小牛柳🍝香煎紅蝦配北海道海膽意大利扁麵 ~ 份量太少😕,不過,味道不錯👍🏻雪葩配熱情果凍🍨🧆 咖啡或茶🥤☕️,餐前有個小牛角酥🥐,好鬆脆另加$88享用🦞龍蝦濃湯一客 ~ 真係好濃郁,龍蝦🦞啖啖肉,好爽口😋我哋額外加多咗一份🐷巴黎式北海道豬扒,係厚切豬扒啊,味道一流,肉質嫩,比想像中好食😋整體而言,食物嘅賣相,味道都一流,服務態度不錯,環境又舒服🛋️🌹🌷🌺🌸,所以今次已經係第二次嚟晚餐🤗,都係坐半月形梳化🛋️,後面就係好大束花🌹🌷💐🌸,影相📸️好靚,背景好鮮艷🌈.

🍽️ Order 咗2 set 🍽️ 五道菜晚餐包括:

日式鵝肝茶碗蒸🥣 ~ 熱騰騰,勁好食,鵝肝無怪味🤪,不錯😌

🥩香草烤美國小牛柳

雪葩配熱情果凍🍨🧆

咖啡或茶🥤☕️,餐前有個小牛角酥🥐,好鬆脆