2024-08-20 515 瀏覽
老老實實,牛扒之家老字號花園餐廳真係令我心淡啲 😔 我都幫襯咗二十幾年啦,由細個跟阿爸阿媽去食到而家。對我嚟講唔係單單為咗個味,係為咗啲回憶呀!🥲牛扒嘅質素慢慢差咗,價錢就越嚟越貴,塊牛扒仲越嚟越細塊 😓 朋友成日話唔好再去啦,但我都堅持幫襯,因為對呢度有感情嘛 💖點知今次去到真係忍無可忍 😤 套餐嘅餐包竟然俾人換咗做一小包嘉頓梳打餅!要食鐵板同晚市先有餐包添!咁樣真係太過分啦!😡我明白加價、食物質量差咗、店員態度麻麻地都可以忍,但係而家連餐包都要慳,用梳打餅代替,實在太離譜啦!🤦‍♂️ 簡直係肉酸到極點!我忍唔住將個梳打餅退咗畀店員 🙅‍♂️ 以後都唔會再去幫襯喇。睇到香港啲老字號搞到咁,真係好心痛、好失望 💔 點解連少少嘅誠意都冇埋呢?唉,真係可惜啊!😢

黑椒牛扒飯
嘉頓梳打餅