餐廳: 大發餐廳開心菜館
資訊:

2010-06-01 45 瀏覽
媽媽想試左好耐..上星期六一家人專登驅車去"會一會佢"入到餐廳見到好多人都飲緊奶茶,期望立即倍增點了兩杯熱奶茶,腿蛋治同豬扒包奶茶($11):對我黎講可以算係不外如是..冇乜特別..係正常奶茶應有水準(可能係我唔識野)同細佬share既腿蛋治($14): 蛋好厚仲有蛋汁 都幾好味爸媽share既豬扒包($18): 黑椒洋蔥汁好惹味..不過搶晒豬扒鏡想走既時候突然遇上暴雨..好似打大風咁..d遮又漏晒係車..等左3-4個字先走到><老闆都幾nice 叫我地坐下先 仲講笑叫我地食埋晚飯先走haha
媽媽想試左好耐..上星期六一家人專登驅車去"會一會佢"

入到餐廳見到好多人都飲緊奶茶,期望立即倍增
點了兩杯熱奶茶,腿蛋治同豬扒包

熱奶茶
2010-05-29
$13.5 (下午茶)