呢間麻辣燙係拎任何嘢食都ok 係用gram計錢🥩幾有特色🤭🤭碗麵冇乜賣相+易沉底 所以我已盡力影了!! .我地選咗番茄湯底 & 牛骨湯底BB辣🌶️: 我超鍾意個番茄湯底‼️好有童年回憶(mami以前成日整呢隻味嘅番茄湯米線比我🤩🤩) 同出面啲番茄湯底唔太似,有浸肉香+番茄嘅鮮甜味🍅;牛骨就係藤椒味較突出🌶️兩碗都係好熱好熱,所以氣溫凍都食到出汗🔥.我地主要選咗:米線、牛肉、雞肉、蟹柳、魚蛋、蜆、魷魚🦑湯底本身好濃郁,米線好吸+好掛湯汁,麵條嘅軟硬適中🍜😚牛肉同雞肉我揀曬啲少肥膏嘅味 所以唔係好肥,質地唔鞋;長蟹柳係好吸睛 但有浸雪櫃味 應該放咗好耐;其餘就冇咩特別(⊙ω⊙).飲品:汽水$6,紙包飲品$5
飲品:汽水$6,紙包飲品$5