2020-06-23
🇭🇰Burger Home·6月開始有為香港人加油嘅小黃店💛其實我經過過佢好多次㗎啦但係lunch time唔係成日feel like食burger 所以一路都未有機會試🙊佢佢入面個裝修好靚係工業風咁樣 超有feel💛·奇脆芝士雞扒包 $38佢個包出乎意料都幾好食 尤其係塊雞扒 係超級juicy 之後佢個麵包係有用牛油去烘過 唔錯唔錯🤤佢入面啲菜啊洋蔥嗰啲都幾新鮮 而且呢個包入邊係真係有一塊脆片 所以口感更加豐富😍😍·煙肉雙層芝士豬柳堡Meal Set $69呢個set係跟埋一個薯條/mcnuggets同埋一個野飲既 呢個包又係好好食 配料就同個雞扒包差唔多 而且佢係超豐富 入邊係有2塊豬柳 2塊芝士同埋煙肉 完全係肥仔嘅選擇🤤個麥樂雞我覺得都ok既 有少少咬口 唔會剩係得一pat粉keke·#rbyeat#rby港式#rby小黃店#rby灣仔·📍灣仔軒尼詩道233號地下B舖
奇脆芝士雞扒包 $38
煙肉雙層芝士豬柳堡Meal Set $69