一樣令我同媽媽都一試難忘既食物, 牛肉餅, 事隔多年, 水準依舊, 怪不得都依然咁多人等位, 好彩舖頭大了, 人流亦算快, 所以就算多人等, 都比想像中快有位今天叫了4樣食物, 煎牛肉餅,一口咬落去, 勁爆汁, 肉夠香, 味道不會過咸, 無得頂咖哩羊腩湯粉絲, 羊肉唔騷唔好味, 呢度羊腩夠騷, 肉唔會韌, 湯粉絲唔會死咸, 喝完唔會覺得口渴羊肉小龍飽, 雖然無牛肉餅咁爆汁, 但都係夠騷, 夠juice, 好味高力豆沙, 做法跟其他舖差不多, 不過豆沙裏加了紅棗或南棗,多了一層味道層次, 正完全無得彈既一餐, 4樣都好好味, 媽媽都食到好開心, very nice

咖哩羊腩湯粉絲
高力豆沙
羊肉小龍飽
2021-07-04
30 分鐘 (堂食)
咖哩羊腩湯粉絲
高力豆沙