2017-10-08
同Fd行完街,見到呢間 Fullhouse Kitchen 好似吾錯,就入去食Dinner。凱撒沙律加脆香雞扒,沙律新鮮,有D果乾,脆脆,陪上沙律汁同半熟雞蛋,惹味得黎,好有口感。雞扒特別好食,十分香口,外脆內軟,肉汁鮮甜。又吾算貴,好值得大家一試。東南亞風味拼盤,入面有泰式魚餅,越南蔗蝦同金絲蝦卷,我最中意係金絲蝦卷,被一絲絲炸過既薯仔包住,好有層次感,如果有小朋友,一定好中意食。沙爹雞肉(6串)不得不講佢D花生沙爹醬真係好惹味,甜甜辣辣,可能加左花生,食落特別香,配上燒雞肉,真係一流。招牌喇沙,入面有豆腐卜,魚蛋,魚角,青口,半熟雞蛋。湯汁鮮味濃濃,而且仲一D都吾辣,整體偏甜,吾食得辣既朋友仔可以試下,幾有特式。越式蕃茄燴牛尾配飯,味道濃郁,有香濃既牛味,同蕃茄,紅蘿蔔真係好夾,送飯一流,有好多汁。黎到呢度梗係試下佢特飲,今次我地叫左護膚天使,有菠蘿,雪梨,檸檬,酸酸甜甜好開胃,而且係香港新鮮製造,好值得支持。
凱撒沙律加脆香雞扒
凱撒沙律加脆香雞扒