2023-03-13
將軍澳海傍真係好多嘢食😆今次就去試另一間都喺海傍嘅西餐廳,氣氛好適合情侶拍拖/家人聚餐架~.Holstein 肉眼扒 16oz ($468)評分:💛💛💛💛🖤牛扒份量非常夠,好厚切😋切落去已經知道筋位唔多,肉質鮮嫩。我地揀左荷蘭蛋黃醬,味道微酸而濃厚,同牛扒好夾。或者同牛油薯蓉一齊食,兩種味道融合一齊,完全係鮮味同埋濃郁嘅完美結合😋.牛油薯蓉 ($68)評分:💛💛💛💛🖤薯蓉好滑好腍,完全冇塊狀,好似絲絨咁,令人食落去好舒服,份量亦超級多!.卡邦尼意粉 ($128)評分:💛💛💛💛🖤醬汁好creamy,好濃郁,一啖入口就係滿滿嘅奶味同埋cheese味😋而意粉煮得啱啱好,口感彈牙唔會太腍。蛋黃超靚,令成碗意粉滿滿蛋香!.🔴Shielry Temple 🔵Blue Lagoon ($98)評分:💛💛💛💛🖤紅色係有菠蘿整成,比藍色甜;藍色就由檸檬同橙整成,非常開胃~.✨環境好舒服整體推薦指數:💛💛💛💛🖤
Holstein 肉眼扒 16oz ($468)
評分:💛💛💛💛🖤
牛油薯蓉 ($68)
評分:💛💛💛💛🖤
卡邦尼意粉 ($128)
✨環境好舒服
整體推薦指數: