其實我本身好少寫食評第一次上黎 Open Rice寫,因為復活節假期朋友帶左我去荔枝角呢間墨西哥餐廳食飯,門口真係好特別又鬼滅又有美少女figure 。。。哈哈好少餐廳係咁。。。🤭🤭不過我地個日吾知時間所以五點幾到左,原來未開門。。。🤧不過店員都好好提早招呼我地嘩。。。一入到去真係無諗過咁靚,又有花牆又有電單車畫咁又有霓虹燈既招牌,真係好特別環境100分,依家佢哋仲有優惠,係花牆打卡上 社交平台仲有牛油果奶昔送添呀真係好好飲,必須要試之後就到野食喇,其實未食之前真係吾係好知道食D咩無乜concept,呢度D店員推薦左薄餅,燒雞,同埋個豬手餐個豬手餐好抵食,豬手又大隻,又有個意粉,個個意粉真係好好食,未食過咁好味既白汁磨菇意粉,又creamy 又夠味燒雞D肉質好鮮嫩,一個字正總括而言呢間墨西哥餐廳好高CP值,環境又正會再幫襯
其實我本身好少寫食評

真係好好飲,必須要試

薄餅

墨西哥豬手餐

墨西哥燒雞

之後就到野食喇,其實未食之前真係吾係好知道食D咩
燒雞D肉質好鮮嫩,一個字正
總括而言呢間墨西哥餐廳好高CP值,環境又正
會再幫襯
薄餅