2024-10-28
近排朋友推介咗呢間涮涮鍋俾我,見到Openrice好評多多,嘢食嘅款式又質素又好似唔錯喎🤔.入去前先揀咗要食啲咩餐,聽講而家C3做緊買一送一優惠,而D4就做緊第二件半價,拉返勻其實都幾着數。.嗌咗兩份D4,佢嘅日本A4和牛真係好正,每一片都好完整大大篇,食唰唰鍋最啱!另外仲有龍蝦,同埋唔知點解送咗啲時令大閘蟹俾我哋食,個大閘蟹仲有好多蟹膏喺入面,全部都好正啊!.除咗啲牛同埋龍蝦之外,仲有海鮮刺身同埋一啲海鮮任嗌,出奇地質素其實都幾好!仲要可以無限refill添。除咗A4和牛之外,仲有其他唔同產地嘅牛,例如美國同埋澳洲,食落風味會有小小唔同,但其實質素都好高,啱晒食肉獸嘅朋友去😂.呢個價錢可以無限添食,有咁多款揀,好啱一大班人一齊嚟可以一邊食一邊傾偈又食到自己想食嘅嘢。