餐廳: 皇宮印度餐廳
資訊:

2007-12-17 11 瀏覽
睇完"我在伊朗長大",由百老電影中心行到老尖重慶食咖哩,唔想次次都係七E咖哩所以試下呢一間﹗一入門口估不到別人洞天,裝修可愛繽紛,每張台的台布都有不同圖案,很有聖誕快樂氣氛。人不多,待應亦都反應好快,即時招呼,唔知食咩好的情況下都係點個二人套餐$180。有湯有小食有燒烤又有咖哩飯餅及飲品甜品,真係好抵超多野食﹗試了雞及蕃茄湯,飲落味道是淡淡的偏咸,小食是炸魚及炸蔬菜,炸粉太厚差不多食不出是什麼來的﹗要讚的是薄荷燒烤魚,燒得外脆內軟,咬落不會乾身仲有肉汁,薄荷岩岩去左魚既腥味,不吃魚的我也不知不覺吃左半條﹗再要讚係飲到我從來都未飲過既cobra beer,入口甘甜不會太苦,好飲﹗主菜咖哩很香椰味重,但沒有特色,佢地錯左係無問我地要大中小辣就比左個唔辣既我地﹗我同工友一向有巴基斯坦勇氣及味覺從來唔辣到喊都唔走,而家來兩個唔辣的很失望呢﹗甜品cheese ball,超濃味未放入口已芝味攻心,如果你食得哂一粒的話.....寫個服字比你﹗由於一0的都唔辣既關係,只能說是普通以下水準﹗

有湯有小食有燒烤又有咖哩飯餅及飲品甜品,真係好抵超多野食﹗

由於一0的都唔辣既關係,只能說是普通以下水準﹗