2022-07-28
《👧🏻網店探店系列👦🏻》今日系我地週年!!!!今年買左個特別少少嘅蛋糕俾佢🤣💖因為👦🏻8月尾要比賽💪,所有就揀個高蛋白質蛋糕😈(全部都係肉)🤣系咪好細心好貼心呢🙈——🍗6吋燒味蛋糕 ($618)(價錢視乎您揀左咩肉🤣多層啲多肉啲就貴啲)我就揀咗👇比較多啲肉清淡啲🤣第一層:飯第二層:青瓜第三層:手撕雞第四層:沙律菜第五層:手撕雞(面層):燒鵝髀 雞髀 雞腳 其實有其他配料嘅例如:燒味蛋糕各層可自選食材:叉燒、燒肉、燒腩骨、乳豬、雞髀、鴨髀、燒鵝髀、紅腸、咸蛋、燒鴨胸、燒鵝胸、雞胸、雞腳,手撕雞、青瓜、紅腸、沙律菜、薑蓉、飯、蛋 味道方面:味道吾差,其實一望就知道系咩味而且好熟悉😹個賣相真係好靚好得意😹同埋好足料!!!!啲手撕雞瀉出嚟咁🤣店主超有心機整得而且仲好nice,嗰個祝福牌個閃閃燈每一個都係店主親手整好特別😍 🤣我call車送貨,系電話到個司機系咁話好靚😹到我攞個司機仲系咁讚好靚🤣好似吾捨得俾我——(5🧸為滿分)賣相:🧸🧸🧸🧸🧸味道:🧸🧸🧸價錢:🧸🧸🧸
——
🍗6吋燒味蛋糕 ($618)
(價錢視乎您揀左咩肉🤣多層啲多肉啲就貴啲)
我就揀咗👇比較多啲肉清淡啲🤣
第一層:飯