2021-09-29
✨重點:店員態度惡劣,女仔都人均大約700先食得飽,提供既食物份量少價錢整貴質素一般,同等和牛出面放題都係400位。環境一般座位狹窄,極不建議幫襯。店員:第一次食野禁嬲,本身冇留意開日本餐桌禮儀,唔知筷子要橫向放。結果個店員見到即刻反白眼勁大聲''嘖'' ,勁粗魯咁大力地將我地筷子放番好。真係係茶餐廳都未試過咁比人對待🤡 兩個人食,張枱勁細,完全放唔落兩份食物野飲餐具,所以食時又冇橫放筷子。結果個店員又黎一野用手捉落筷子頭食野既位夾硬橫放我地對筷子🤡極不衛生,而且你禁注重餐桌禮儀你入黎就講啦,咩都冇講係度嘖係度西臉搞我地筷子,體驗極差。份量價錢:攝牙罅都唔夠一黎上左好細份前菜,味道唔錯,埋單先知要錢🤡同店員講野飲想走冰,店員話冇得走或少,份量固定,fine。結果杯野80%冰,炭酸野飲兩淡🤡第一次飲到禁大杯冰既野飲。火焰扒着火得3秒,味道一般,肉質係比一般牛軟,但冇咩牛味。二人份和牛壽喜燒加埋一要800蚊,但成鍋都係普通菜+4片和牛🤡 和牛同400蚊位既和牛放題冇分別,食水極深。無論野食定係人都比到好差既體驗我地,強烈建議唔好以身試伏。
店員:
份量價錢:
攝牙罅都唔夠
一黎上左好細份前菜,味道唔錯,埋單先知要錢🤡
火焰扒着火得3秒,味道一般,肉質係比一般牛軟,但冇咩牛味。
無論野食定係人都比到好差既體驗我地,強烈建議唔好以身試伏。