2024-12-05
記得要提早預約,長期都好full!Weekday食都早咗成個月去book位,因為店面細小,所以容納人數有限。想walk-in嘅朋友仔會有排等㗎🥺雖然店小,但餐廳所有staffs都勁nice,笑容滿面💕今次試食set lunch,我同朋友兩個人喺Small plates揀咗Autumnal Leaf Salad (V) + Wagyu Beef Tartare,Pasta就Festonati + Reginette,Dessert必食Odette's Tiramisu!Small plates正常發揮就唔特別提啦😏Fresh pasta個人特別推薦Reginette,辣辣地刺激味蕾,食完一啖就會覺得Festonati相對淡而無味。而Tiramisu的確比其他餐廳偏重酒味,鐘意飲酒嘅朋友仔一定要揀佢🥰少飲酒嘅朋友仔記得唔好食晒成碟dessert,會返唔到屋企㗎~🤣