2024-11-17
今晚想輕食所以揀食串燒😋但叫叫下又成枱都係😗雖然我冇飲酒,但叫咗很多下酒菜🙂↕️🇯🇵炸池魚即叫即炸新鮮熱辣🔥一碟都好多條魚仔🐟冇骨又唔腥!👍🏻🌟新品速遞🆕燒原粒大帶子呢度新菜式,整到好似Fine Dining🍽️香煎過的帶子解味十足再放在意大利青瓜、茄子及黃瓜上,還配上青醬,整件事高級了很多😂你們快點去吃新品剛上市!只售半價💲7️⃣8️⃣泡菜肥牛卷做下酒菜一流,泡菜的鹹香被脆牛卷上,真等一口接一口吃完🥹鹽燒牛舌芯最意想不到是這麼小🥹牛舌燒到恰到好處,肉質很嫩冇燒乾👍🏻燒雞髀每次來都必點雞髀,因為啖啖肉,最鍾意雞皮燒到好脆,肉汁爆汁💦燒大頭蝦🦐💲7️⃣8️⃣3隻每隻都大大隻,口感彈牙,仲有好多膏!超正陰公豬及西班牙黑毛豬肋串泰式風味就味道濃郁及惹味,以豬肋串肉質很腍,再灑上黑椒調味,肉味很突出👍🏻豚肉金菇/蘆筍串蒜蓉燒茄子我最喜歡吃原條燒茄子😍加了蒜蓉及孜然粉來燒,十分惹味🤤厚燒玉子法式焦糖燉蛋最後點了個甜品吃,超級有誠意!真的有用原條雲呢拿籽!口感很順滑!大推薦🌟
🇯🇵炸池魚
即叫即炸新鮮熱辣🔥一碟都好多條魚仔🐟冇骨又唔腥!👍🏻
🌟新品速遞🆕燒原粒大帶子
泡菜肥牛卷
做下酒菜一流,泡菜的鹹香被脆牛卷上,真等一口接一口吃完🥹
鹽燒牛舌芯
最意想不到是這麼小🥹牛舌燒到恰到好處,肉質很嫩冇燒乾👍🏻
燒雞髀
燒大頭蝦🦐💲7️⃣8️⃣3隻
每隻都大大隻,口感彈牙,仲有好多膏!超正
陰公豬及西班牙黑毛豬肋串
豚肉金菇/蘆筍串
蒜蓉燒茄子
我最喜歡吃原條燒茄子😍加了蒜蓉及孜然粉來燒,十分惹味🤤
厚燒玉子
法式焦糖燉蛋