上網睇到呢間川菜館有片皮鴨,心諗可以滿足我兩個願望🤩結果去到,冇片皮鴨食😢裝修好有中國風,頭頂掛住紅紅嘅大燈籠,牆身鋪滿面譜👺🔖金湯酸菜魚 | $188 加大$288因為得三個人食,所以叫咗小份,啱啱好🍲魚肉大塊、厚身,味道正常🐟配菜份量多,除咗魚肉之外,仲有萵筍、菇、紅薯粉🍄‍🟫🔖麻辣香鍋 (花甲、土豆片、蓮藕片、萵筍、花菜) | $178可以揀五款配菜,份量多! 嚟到嘅時候發現有好多花甲都係合埋咗,所以搵店員了解🙋🏻‍♀️店員聲稱花甲合埋好正常,因為花甲遇熱就會合埋,之前已經收過好多客人投訴😲食落去有少少唔新鮮,所以我下次就應該唔會再叫啦🙈🔖紅糖糍粑 | $58糍粑唔夠煙靭,表面嘅黃豆粉份量唔夠,有啲失望🔖百香果檸檬茶 | $36朋友飲嘅時候,發現上面有膠片🫣不過整體都唔錯嘅有微微百香果味本身喺網上見到好多好評,滿心期待,可惜食物質素一般、唔夠新鮮、侍應態度一般,有啲失望😮‍💨==============================推介指數:👍🏻👍🏻性價比:🌟🌟

🔖金湯酸菜魚 | $188 加大$288
金湯酸菜魚

麻辣香鍋

🔖紅糖糍粑 | $58
糍粑唔夠煙靭,表面嘅黃豆粉份量唔夠,有啲失望
紅糖糍粑

🔖百香果檸檬茶 | $36