近排D疫情真係搞到個人無晒心機,日日收工又冇得堂食, 又冇時間買餸,想食餐好D都麻煩……今日收工想起朋友推介喺龍門居開咗間日式外賣小店,話D嘢好得好新鮮! 就決定試下,原來間店都好易搵就喺間熱狗店對面,招牌好搶眼,剔order嘅時候見到個餐牌有嗰冬季感謝祭優惠,每買滿五十元加幾蚊就有玉子燒、三文魚手卷或加州卷,睇落都幾坻食,比錢嘅時候收銀嗰女仔介紹新優惠可加九蚊有一罐熱北海道粟米湯,返正未飲過就試下加了一罐。返到屋企即試,食落真喺好正,D魚生料好足,寿司飯軟熟酸度啱啱好,真係有高級料理水準,嗰D火炙寿司焦焦哋D味好過癮,最後飲粟米濃湯好Creamy,飲落暖笠笠,呢餐食得好滿足!我力推呢間小店,希望以後保持到呢個水準,五星好評
2021-01-10
10 分鐘 (外賣自取)
  • 火炙寿司,冬日感謝祭優惠,玉子燒,北海道粟米濃湯,自選四式便當