2024-07-08 120 瀏覽
今日同好朋友🐷來到北角匯呢間🌟Harbourview grill🌟 呢度有廣闊海景可欣賞又夠chill,仲有最正就係有戶外空間,可以一邊吹下海風一邊影下相💖💯仲可以帶心愛既🐱🐶曬下太陽🌼🌞我們點選了💰488 Set Dinner (FOR TWO)😍無論價位,食材,服務及景色已經超出預期💯🔆薯仔忌廉湯配法包🥖薯仔忌廉湯香口,忌廉味道濃郁,配上脆卜卜的法包,入口溫熱,喝完這湯,感覺整個人都被滋潤了一遍👍🔆墨西哥雞肉夾餅🌮墨西哥夾餅裏面包滿左芝士同雞肉餡,配上三種醬料牛油果醬,Sour cream和莎莎醬,覺得牛油果醬好有驚喜,吃了很多也不會覺得腻🤎🔆肉眼扒🥩12 oz ➕38個肉眼扒真係好大塊,叫咗五成熟,裏面嘅粉紅色超鮮嫩,切開後汁水四溢,牛味濃郁,而且帶炭燒嘅香味,口感豐富,綿密柔軟令人一口接一口停不下來,大推💜🔆扇貝蝦扁意粉🦐扇貝很肥滿,大蝦鮮味爽口,蒜蓉味十足,味道香口惹味,讓人念念不忘❤️🔆是日甜品🍰班蘭蛋糕🌱口感鬆化,聞起來有陣陣班蘭香氣,入口不會太甜,而且蛋糕軟綿綿又夠濕潤,配上一球雲呢拿雪糕,份外滋味💚Drinks🌹 ROSE🥤 ice Coffee 🔅另外加配🔅🔆紐西蘭青
今日同好朋友🐷來到北角匯呢間
無論價位,食材,服務及景色已經超出預期💯

🔆薯仔忌廉湯配法包🥖

🌹 ROSE
🥤 ice Coffee

🔅另外加配🔅
🔆紐西蘭青口🦪
有十二隻肥美又飽滿的紐西蘭青口整齊排列,加上充滿地中海風味的醬汁,酒香中帶點微辣,把青口的鮮味完全帶出來🩵

• 新西蘭青口
  • 肉眼扒12安士