2022-09-15
大圍積存街就腳又多嘢食,我就最鍾意捧十二少埸,皆因打邊爐係我飛佛♨️, 呢度好坐又好食,所以今日我又來啦冷氣夠勁,卡位夠闊,食刺身有刺身,食火鍋有靚牛同海鮮,舒舒服服,擺到一枱都係,咁樣食嘢先夠爽🥳趁蕃茄湯底滾動中,食住刺身過下口癮先,生蝦、希靈魚,三文魚,涼涼地,辣辣地,認真唔錯!海鮮拼盆🐚一到真係好開心🥳,大大隻膏蟹🦀️,貴妃蚌,鮑魚,帶子,生蠔成五六種海鮮,全部處理得乾乾淨淨,睇落肥美新鮮,未食都已經流晒口水貴妃蚌快熟,又鮮又甜,生蠔肥嘟嘟,脹卜卜咁,一啖咬開啲汁直情係湧出嚟,鮑魚爽口彈牙,最讃係洗得好妥當,食得好安心👍時令羔蟹🦀️D肉結實甜美,打邊爐食海鮮最正係一樣接一樣,食邊樣先、邊樣後自已話事,慢慢傾,慢慢食,真正天下無敵😝😝😝 十二少呢度唔單止海鮮靚,牛肉🥩都係鎮店必食,淥完海鮮🦐🦀🐚嘅湯底特別好味,焯完嘅牛肉嫩滑粉紅,肉味香濃,非常高質⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️紅肉有牛🥩,白肉有雞🐔,索曬D🦐🦀海鮮精華,零舍好食😋刺身、海鮮、靚牛已經食到我舔舔脷,🍡四寶丸、🥟水餃、雲吞一樣冇得輸,咁多野食咁多配搭,十二少瓣瓣都咁掂,唔怪得知個名叫做「十二少海鮮刺身牛肉火鍋專門店」
冷氣夠勁,卡位夠闊,食刺身有刺身,食火鍋有靚牛同海鮮,舒舒服服,擺到一枱都係,咁樣食嘢先夠爽🥳 趁蕃茄湯底滾動中,食住 刺身過下口癮先,生蝦、希靈魚,三文魚,涼涼地,辣辣地,認真唔錯! 海鮮拼盆🐚一到真係好開心🥳,大大隻膏蟹🦀️,貴妃蚌,鮑魚,帶子,生蠔成五六種海鮮,全部處理得乾乾淨淨,睇落肥美新鮮,未食都已經流晒口水
時令羔蟹🦀️D肉結實甜美,打邊爐食海鮮最正係一樣接一樣,食邊樣先、邊樣後自已話事,慢慢傾,慢慢食,真正天下無敵😝😝😝 十二少呢度唔單止海鮮靚,牛肉🥩都係鎮店必食,淥完海鮮🦐🦀🐚嘅湯底特別好味,焯完嘅牛肉嫩滑粉紅,肉味香濃,非常高質⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 紅肉有牛🥩,白肉有雞🐔,索曬D🦐🦀海鮮精華,零舍好食😋 刺身、海鮮、靚牛已經食到我舔舔脷,🍡四寶丸、🥟水餃、雲吞一樣冇得輸,咁多野食咁多配搭,十二少瓣瓣都咁掂,唔怪得知個名叫做「十二少海鮮刺身牛肉火鍋專門店」