行旺角經常經過LabEat Bistro,地下門口總係見到好多好吸引嘅蛋糕,而今日終於有機會同老公去試吓🥳。午市Set Lunch平均$68Up,有餐飲,餐湯或甜品。🍽廚師精選牛扒🥩$128老公order左 medium well七成熟,牛朳厚切又juicy,肉質鮮嫩多汁。廚師掌握得好好,煎完又唔會乾,肉感tender易咬,唔會有筋影響口感,真係啖啖肉,仲有grill左嘅配菜,同薯條,份量適中。🍽厚切雞扒牛油果三文治配薯🥪🥑🍟$88真係名副其實嘅厚切雞扒,啖啖肉,炸得剛剛好,非常嫩滑。三文治麵包有用牛油香煎過,好香口,入面有牛油果醬及酸忌廉,又有juicy 雞扒,所以食落完全唔覺得乾。餐湯: 蘑菇忌廉湯🥣餐飲: 熱鮮奶咖啡,凍奶茶☕️🍷跟餐甜品: 雜莓乳酪蛋糕🍰

🍽廚師精選牛扒🥩$128
廚師精選牛扒

🍽厚切雞扒牛油果三文治配薯🥪🥑🍟$88
真係名副其實嘅厚切雞扒,啖啖肉,炸得剛剛好,非常
厚切雞扒牛油果三文治

餐湯: 蘑菇忌廉湯🥣
蘑菇忌廉湯

餐飲: 熱鮮奶咖啡,凍奶茶☕️🍷
熱鮮奶咖啡

跟餐甜品: 雜莓乳酪蛋糕🍰