2023-02-04 619 瀏覽
因為有個辣友  friend  ,成日周圍試新嘢!朋友係OpenRice  附近搵到哩間餐廳!我哋決定一試。因為中午時間,所以一入到去係冇咩人。通常辣嘢食中午係會靜D。所以我哋都覺得好正,唔駛等!餐廳大約15張枱左右,都係一般茶餐廳裝修,但枱大,坐得舒服。我哋叫咗碗水煮牛,酸菜魚,同埋走辣擔擔麵俾小朋友。我認為酸菜魚係唔錯,魚夠滑,份量算足!👍🏻但係番薯粉就少咗D,得兩條😅。另一碗水煮牛,都算唔錯,但又唔係十分出色。我個人覺得酸菜魚係正過水煮牛。水煮牛都係得兩條番薯粉🥲。不過性價比算高,  $68大份量,有飯有豆漿送。抵食👍🏻。中午唔想同人爭,又like  辣野,值得一試。
水煮牛,酸菜魚
2023-02-03