2024-06-13
响Airside晚餐真係唔錯既體驗,首先講下我哋揀嘅🐂和牛西冷Crossover🦞龍蝦Pizza🍕,呢個雙拼Pizza🍕真係好有趣,兩種唔同嘅配料混合埋一齊,口感非常豐富,配料十足,真係每一啖都充滿驚喜😋跟住就係香草醬蝦櫻桃茄意粉,呢個意粉嘅味道香濃,每一啖都充滿住香草同蝦嘅鮮味,再加上櫻桃茄嘅酸甜味,令到整個菜色更加平衡🥰飯後甜品方面🍨,我哋揀咗焦糖香蕉併Rum酒提子Gelato。呢個甜品有好多雪糕口味揀,真係令人目不暇給😍。雪糕味道清新,焦糖香蕉同Rum酒提子嘅組合甜而不膩,為整個晚餐劃上完美句號。再講下飲品,我哋點咗抹茶王朝沙冰同橙汁🍹。抹茶王朝沙冰口感綿密,而橙汁則清爽解渴🍊,兩者都非常搭配晚餐嘅美食💛除咗食物之外,整體服務質素都非常高👍。職員服務態度良好❤️,時刻都好有禮貌,仲不時留意我哋嘅需要,令我哋感覺非常舒服。環境方面亦都好優美🌟,氣氛寧靜舒適,真係一個放鬆心情嘅好地方🍷