繼上次去樂富野餐買過燒洒一族之後 成日係其他分店行開行埋見到佢哋又出左新品 正正係熊熊姐妹最愛嘅麻辣系列🤭 今次趁機去買黎試下👍🏻 見到成雪櫃嘅野食真係搞到我地選擇困難症發作 不過今次就為大家pick左4款🤣 -🌟-▪️麻辣金錢肚 $55有無人同白熊一樣去食牛雜都一定會叫牛肚!金錢肚非常淋身 浸喺辣油入面非常入味 但辣油唔算太辣 所以唔食得辣既朋友都可以一試!▪️麻辣豬耳 $46有無人同啡熊一樣係豬耳fans🤭 呢個豬耳外軟內脆 加上索曬啲辣油 又麻又香 絕對係夏天嘅送酒良品🥹▪️酒醉溏心蛋 $30一盒蛋有4-5隻 隻隻都超巨型🤣 浸咗酒之後加埋溏心蛋黃撈返一流 因為雪過所以蛋皮比較挺身 蛋黃唔算太流心 保留返蛋黃應有既口感 白熊同媽媽都好喜歡 一餐啪左幾粒蛋😂▪️酒醉鴨舌 $96呢個鴨舌真係世一🥺 啡熊一直好少喺香港食鴨舌 因為多數又貴量又少🫠 但呢個酒味超濃郁 而且食極仲有 每一啖都超香脆 係完美的零食啊🥹-🌟-總括而言 我哋過咗咁耐再食過都覺得水準依然咁好😭 無論係加餸定係當零食 都絕對係個好選擇🥳

-🌟-
▪️麻辣金錢肚 $55